APO/ALO

På kalde vinterdager er det godt å komme inn til lun og god varme. Adax oljefylte radiatorer tilfører varme på en skånsom, effektiv og behagelig måte. Termostaten holder temperaturen i rommet nøyaktig på det nivå du selv velger.

Rask og effektiv varme 
Radiatoren har stor overflate slik at varme lettere kan overføres til luften som strømmer forbi og bringes raskt og effektivt ut i rommet hvor du trenger varmen. Samtidig gir det jevn og lav temperatur på alle overflater.

Godt miljø og lav energibruk 
Ikke bare i hjemmet er det viktig med godt klima og miljø. Adax oljefylte radiatorer er fylt med termisk olje som kan resirkuleres. De øvrige deler som inngår i produktene kan gjenvinnes når radiatorene etter mange ti-år kanskje skal byttes ut. Lavt energiforbruk i boliger og næringsbygg er et mål for framtiden. Og produksjon av alt som inngår i et bygg må også bygge på bærekraftig ressurs og energibruk. 

Elektronisk termostat og lave temperaturer 
Elektroniske termostat bidrar også til lav temperatur på overflatene ved å koble radiatoren hurtig ut og inn. Bare så mye energi som skal til for å holde nettopp den temperatur du ønsker, tilføres radiatoren. Lav overflatetemperatur og redusert energibruk og utgifter til oppvarming er resultatet. 

 

NOVA
Adax Nova oljefylte radiatorer– nyheter i Adax Design Line.- en serie effektive ovner med høy kvalitet. Norsk design og funksjon for krevende vinterklima. Trinnløs termostat. 3-effekttrinn, indikatorlys, veltesikring, dobbel termosikring, 4 hjul for enkel flytting.