Design

Vi skal til enhver tid være den beste på varme og dette ispirerer oss hver eneste dag i alt vi gjør. Produktene skal se bra ut og være enkle å bruke. Designet skal gi deg muligheten til å oppfylle ditt individuelle uttrykk gjennom valg av produkt og farge. Vi er genuint opptatt av å utvikle ovner som ikke bare gir deg den gode varmen du forventer å få, men som også inspirer deg til å bruke ovnen som en del av ditt interiør.

Kvalitet

Alle våre panelovner settes sammen av medarbeidere med høy motivsjon og yrkesstolthet. Vårt arbeids- og produksjonsmiljø er så unikt at flere av våre ansatte har vært her hele sitt yrkesaktiv liv. Den lange erfaringen og høye kompetansen, sikrer produkter med god kvalitet. Dette gjør at vi kan gi 5 års garanti på våre produkter.

Detaljer

Vår fokus har alltid ligget på detaljene. Detaljer son du i en hektisk hverdag skal slippe å tenke på. Vi ønsker ikke bare gi deg den varmen du har behov for, men også gi deg en panelovn som oppleves godt i ditt hjem og som fungerer i ditt liv. Det fokuset har gjort at vi i dag er markedsleder i Norden og selger til krevende markeder i og utenfor Europa.